Opinie

Pogrzybów 29.08.2015r.
Dziewczyny grają i śpiewają piękniej niż na nagraniach. Brałam Je „w ciemno”, nie słysząc Ich na żywo wcześniej. Szczerze mogę polecić. Nadają mszy piękną aurę. U nas prowadziły całą mszę, nie było organisty. Gorąco polecam pozdrawiam;)
Karolina Wojciechowska

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za przepiękny występ podczas naszego ślubu.
Dzięki „Duetowi Floresco” ten dzień stał się jeszcze piękniejszym. Kontakt z dziewczynami choć tylko e-mailowy uważamy za rewelacyjny. Utwory viagra pas cher wykonywane podczas mszy wzruszyły młodszych i starszych. Z całego serca polecamy innym szukającym lub zastanawiającym się nad Duetem Muzycznym Floresco.
Dziękujemy Wam
Klaudia i Andrzej 22.08.2015 / Wąsosze

Baaaardzo mocno dziękujemy DUETOWI FLORESCO za cudowna oprawę muzyczną Naszego ślubu. Dziewczyny bardzo sympatyczne i miłe, repertuar można dobierać na własne życzenie, takie jakie sobie wymarzymy :) Śpiew piękny, dziewczyny DAWAJĄ radę na całego :) Jesteśmy Im bardzo wdzięczni. Goście zachwyceni i wzruszeni :) DZIĘKUJEMY i POLECAMY :* Karolina & Sebastian

Beata i Mateusz – ślub 20 czerwca 2015r.
Szczerze możemy polecić Duet Floresco . Zarówno my jak i nasi goście byli zachwyceni . Nie wyobrażam sobie tej uroczystości bez nich!!! kwestia dogadania zero problemów ;) . Gdy dziś oglądamy płytę i słuchamy jak pięknie dziewczyny oprawiły nasz ślub jesteśmy wzruszeni;) Bardzo bardzo dziękujemy i serdecznie polecamy.

13 czerwca 2015 roku odbył się nasz ślub podczas którego Duet Floresco zadbał o wspaniałą oprawę muzyczną. Dziewczyny grają pięknie. Doborem repertuaru potrafią stworzyć podczas uroczystości ślubnej niepowtarzalny klimat. Cieszymy się, że to właśnie One upiększyły swoją muzyką ten niezwykły dla nas dzień. Goście również byli zachwyceni muzyczną oprawą naszego ślubu. Dziękujemy raz jeszcze i polecamy Wszystkim z całego serca!
Agnieszka I Bartek

Z czystego serca możemy polecić duet Floresco. Na najwyższą ocenę zasługują następujące elementy: kontakt, współpraca przy ustaleniu repertuaru, pomoc przy przygotowaniu śpiewników, jakości używanych instrumentów i sprzętu muzycznego. Oczywiście nie można tutaj zapomnieć o FANTASTYCZNEJ oprawie, która zachwyciła zarówno Nas jak i Naszych gości. I szczerze powiedziawszy, nie potrafimy sobie wyobrazić jak bez niej wyglądała by Nasza uroczystość. Dziękujemy jeszcze raz!
(Nasz ślub odbył się 31 maja 2014 w Tokarach Pierwszych k. Kawęczyna)

Ślub 19.07.2014r. Bardzo serdecznie dziękujemy za przepiękną oprawę muzyczną naszego ślubu. Wszystkim bardzo się podobało,każdy był mile zaskoczony. Polecam gorąco…dziewczyny potrafią stworzyć niesamowity nastrój. Jeszcze raz dziękujemy bardzo.
Dominika i Kamil

Ślub 26 kwiecień 2014r. dziewczyny dały popis! Bardzo podobała nam się oprawa muzyczna w kościele, było tak jak chcieliśmy, goście zachwyceni! Polecamy serdecznie! Mąż mój nie słyszał dziewczyn wcześniej przed ślubem, bo przygotowania były na mojej głowie, a w trakcie ślubu już szeptał, że bardzo ładnie grają i śpiewają, był zachwycony! POLECAM!!!
Agnieszka i Łukasz

19 października 2013 zaprosiliśmy na nasz ślub duet FLORESCO. Dziewczyny swoim występem uświetniły te radosne dla nas chwile. Śpiewem i grą dodały wzniosłości i sprawiły, że było pięknie. Duet podobał się nam i gościom. Na prawdę polecam – warto zaprosić ich na każdą uroczystość, są super!
Serdecznie pozdrawiamy
Iwona i Mariusz

Jesteśmy wdzięczni dziewczynom, ich piękny występ uświetnił nasz ślub. Goście weseli byli zadowoleni z występu. Profesjonalne podejście do klienta.
Sylwia i Adam

Dziewczyny pięknie grają i śpiewają. Duet na wysokim poziomie. Przystępna cena. Polecam. Goście weselni byli zachwyceni.
Agnieszka

Serdecznie polecam,bardzo ładny i profesjonalny występ:)
Ania

Jeśli współpracowaliśmy z Państwem i pragniecie Państwo wyrazić opinię o naszym duecie prosimy o wypełnienie formularza kontaktowego.

Opinie

Jeżeli interesuje Państwa co sądzą o nas małżeństwa, z którymi dotychczas współpracowałyśmy, zapraszamy do działu Opinie.

Gdzie działamy

Najczęściej gramy na teranie Wielkopolski, jednak jesteśmy w stanie dojechać także w inne miejsca.
Copyright © 2017 Duet muzyczny FLORESCO